AlgemeenZakelijk

Mogelijkheden tot adverteren op Regionieuws Hoogeveen

Hoogeveen – Regionieuws Hoogeveen streeft er naar de meest actuele nieuwssite van de regio te zijn, met de meest recente reportages en foto’s. Heeft u foto’s of nieuwsberichten deze kunt altijd sturen naar redactie@websitehoogeveen.nl.

Agenda

Regionieuws Hoogeveen houdt een agenda bij van activiteiten en evenementen in gemeente Hoogeveen. zo is er een overzicht ontstaan van evenementen, theater en dagjes uit. Dit is in samenwerking met Theater en Congrescentrum De Tamboer en Cultureel centrum Het Podium. Als vooruitstrevende nieuwssite, zijn we daarnaast altijd aan het kijken naar nieuwe samenwerkingen om de agenda te laten groeien.

Uitleg telling bezoekers

Regionieuws trekt per maand zo’n 150.000 bezoekers per maand, welke gezamenlijk zorgen voor meer dan 450.000 paginaweergaven. Dagelijks trekt de website dus zo’n 5000 bezoekers die elk gemiddeld 3 pagina’s bekijken. Door middel van een meer overzichtelijke agenda, alsook meer nieuws uit de buitendorpen van Hoogeveen, hopen we meer bezoekers te trekken in de nabije toekomst. We willen graag meer mensen uit de gehele regio trekken. Dit is mogelijk door de onderlinge samenwerking met lokale nieuwssites uit de verschillende buitendorpen.

Reclame mogelijkheden

Bij Regionieuws Hoogeveen zijn er meerdere mogelijkheden tot promotie van uw bedrijf of evenement. Door middel van banners bent u gelijk zichtbaar op de homepagina van de website. Maar ook een advertentie met tekst en afbeeldingen of zelfs een video behoort tot de mogelijkheden. Deze wordt op de homepagina uitgelicht in de rubriek “Zakelijk”. Doordat al deze opties zichtbaar zijn op de homepagina is de kans groot dat een bezoeker van de website zelfs in het eerste ogenblik uw reclame ziet. Dat noemen we nou ‘waar voor uw geld hebben’!

U kunt ook kiezen voor een permanente banner. In dit geval wordt uw banner altijd weergegeven en betaald u hiervoor een vast bedrag per maand.

Zie voor meer informatie deze pagina 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: