Gezondheid

‘Zorg Intens’ nu ook in Hoogeveen

Hoogeveen: “Zorg Intens opent in augustus haar deuren in ‘Het Klooster’ in Hoogeveen. Al ruim 12 jaar staat de cliënt op 1 bij Zorg Intens. Door een locatie in Hoogeveen te openen, hopen wij ook in Drenthe mensen naar een stabielere toekomst te mogen begeleiden. Wij ondersteunen mensen van 0 tot 100 jaar in de thuissituatie.”

Wat begon als een jongensdroom van Bonne Veenhuizen is uitgegroeid tot een waardevolle organisatie. Dagelijks werken hier 50 enthousiaste mensen aan het welzijn van een ander. “Ik kan het soms nog niet geloven…. jaren geleden dacht ik: wat zou ik zelf willen, wanneer ik zorg nodig heb. En precies dat ben ik gaan doen”. Inmiddels maken we continu het leven voor veel mensen een stukje aangenamer in Friesland, Groningen en Drenthe. De medewerkers van Zorg Intens zijn het hart van Zorg Intens. Zij maken werkelijk het verschil. Daar ben ik zo ontzettend trots op. Een gelukkige medewerker is een betere medewerker en dat merken onze cliënten.

Zorg Intens biedt hulp in de sociale omgeving, begeleiding voor jongeren en volwassenen met een autisme spectrum stoornis, angststoornis of andere psychiatrische problematiek, die vastlopen op een of meerdere levensgebieden. Ook statushouders worden door Zorg Intens verder geholpen in Nederland. Zorg Intens werkt samen met de cliënt aan een stabiele, veilige toekomst. We pakken de problemen graag stap voor stap aan. Wanneer iemand zich even niet zelf staande kan houden in de maatschappij, biedt Zorg Intens graag een helpende hand. Zie ook Promo Video


Geef een reactie

%d bloggers liken dit: