Grillroom & Steakhouse ‘Nora’ geopend

Hoogeveen: Afgelopen week is in de Grote Kerkstraat de Grillroom & Steakhouse ‘Nora’ open gegaan. Eigenaar is Astefan Gewarges, beter bekend als de altijd vriendelijke ‘Stefan’ voormalig uitbater van café Time Out even verderop in de straat.

Openings aanbieding 10% korting

Na de verkoop van het café zocht hij toch weer een bezigheid omdat hij graag onder de mensen verkeerd en iedereen is een ‘maotie’ van hem. Toen zich een mogelijkheid aandiende in het betreffende pand waar reeds eerder eetgelegenheden gevestigd waren, zag hij zijn kans om zijn kwaliteiten als kok weer in werking te zetten. ‘Stefan’ heeft een ruime ervaring als kok in de Grillroom & Steakhouse sector en is al ruim 25 jaar woonachtig in Hoogeveen.

Bij ‘Nora’ bereid hij zijn eigen etenswaren voor voorzien van verse producten en eigen sausjes. Men kan er terecht voor alle soorten broodjes kebab, kip, en gyros tot aan complete maaltijden met lamsvlees, spareribs, entrecote, biefstuk, schnitzels en saté of Turkse pizza’s. Kortom, een ruim en uitgebreid assortiment.

De zaak is vanaf ‘s middags 15.00 uur geopend tot omstreeks 23.00 uur. Bestellen kan via 06-21258339 /0528 355533. Meer op zijn Facebookpagina.

Deel dit bericht!

3 gedachten over “Grillroom & Steakhouse ‘Nora’ geopend

 • 1 augustus 2020 om 08:45
  Permalink

  De zoveelste 12 in een dozijn tent in Hoogeveen, je kan dit al op iedere straathoek zo’n beetje kopen hier

 • 6 augustus 2020 om 17:51
  Permalink

  Jammer dat het Thaise restaurant daar is weggegaan.
  En Indiaas of Indonesisch restaurant zou ook een aanvulling zijn.

Geef een reactie