Afval dump in De Grutto. Waarom?

Hoogeveen – Met regelmaat wordt er afval gedumpt in De Grutto. Tussen de flats langs het teerpad is natuurlijk een ideale plek om je afval te dumpen. Niemand die het ziet. En het gebeurt vaker. Het kan natuurlijk zijn dat ze net de vuilophaaldienst van Area gemist hebben en dat het daarom tijdelijk in de bosjes gelegd wordt tot de volgende week. Of het zijn juist enorme dierenliefhebbers die vinden dat de huisstofmijten ook een kans moeten krijgen om buiten te zijn. Of het was een echtelijke ruzie dat 1 van de partners het huis uitgezet is en maar buiten moest gaan slapen.

Maar wat we ook bedenken het is gewoon triest dat dit gebeurt. Breng het naar de stort of laat het ophalen. Zo moeilijk is dat toch niet.

2 gedachten over “Afval dump in De Grutto. Waarom?

  • 30 juli 2020 om 19:49
    Permalink

    Ach geldt niet alleen bij de Grutto hoor. Hier in Krakeel wordt oud papier bij de weg gezet, als het niet opgehaald wordt dan laat men het gewoon staan. Erg asociaal volk woont er in Hoogeveen (niet iedereen hoor!).

  • 1 augustus 2020 om 11:57
    Permalink

    Mijn voortuin ligt ook continu vol met troep van mensen die het gewoon laten vallen als ze naar het winkelcentrum lopen.

Geef een reactie