Algemeen

Ziekenomroep HZBO start weer op

Hoogeveen: De HZBO, de Hoogeveensche zieken en ouderen omroep hervatten op maandagavond 3 augustus hun uitzendingen weer. Wel onder de regelingen van de RIVM. De HZBO kon enkele maanden tijdens de coronatijd niet uitzenden vanwege het feit dat de gebouwen van Treant zorggroep niet betreden konden worden vanwege het besmettingsgevaar.

De medewerkers van de HZBO zijn blij dat ze eindelijk weer naar de studio in het voormalig zusterhuis op het terrein van het ziekenhuis kunnen om hun uitzendingen te maken. De HZBO is een stichting, die als doel heeft het brengen van ontspanningsprogramma´s voor patiënten in het ziekenhuis “Bethesda”, verpleeg- en verzorgingshuizen in Hoogeveen en omstreken, alsmede de luisteraars van de kerkradio in dat gebied. De HZBO is te beluisteren in:

Bethesda ziekenhuis, Verpleeghuis Weidesteyn via TV kanaal 92
Olden Kinholt, Tonckenshuis ,Jannes van der Sleedenhuis, Huize Beatrix, De Westerkim via kanaal 14 van de TV/kerkradio

De uitzendingen starten ieder avond om 20.00 uur. De herhalingen van de uitzendingen zijn de volgende dag om s’ochtends om 10.00 en s’middags om 13.30 en 15.30 uur. Tijdens de uitzendingen, kan telefonisch, een plaatje aangevraagd worden.

  • Vanuit ziekenhuis Bethesda en verpleeghuis Weidesteyn kunt u de studio bereiken op toestel 4434
  • Vanuit de verzorgingscentra belt u: 0528 286434

Geef een reactie