Gees in Wintersfeer gaat dit jaar niet door

Gees – De organisatie van Gees in Wintersfeer heeft ons laten weten dat het feest dit jaar niet door gaat. De organisatie kan met de verwachte opkomst van tussen de 13 en 15 duizend mensen verdeeld over twee dagen niet de anderhalve meter maatregel waarborgen. De organisatie houdt de deuren dus gesloten. 

Gees in Wintersfeer zou plaatsvinden op 27 en 28 november. Het evenement is nu verplaatst naar volgend jaar op 26 en 27 november 2021. U bent dan van harte welkom om een kijkje te nemen in het mooie dorp. Wilt u mee doen met een stand op het evenement, dan kunt u zich aanmelden via het volgende formulier.

Er komen veel mensen uit de weide omgeving naar het evenement. Ook uit Hoogeveen gaan veel mensen hier een kijkje nemen en proeven de gezellige sfeer van het oude boeren dorpje. Er zijn ook enkele Hoogeveense ondernemers te vinden op dit evenement, zo is Marcel van Slijterij bij Marcel aanwezig. Hier kan je lekkere drankjes proberen, maar ook lekkere drankjes kopen. Ook kan je bij Rene en Astrid van Reas Woondeco een kijkje nemen en een deel van hun leuke assortiment ontdekken. Gees wordt in de wintermaanden helemaal omgetoverd tot een winters dorp met versierde paden en leuke bezienswaardigheden.

 

 

 

 

Foto’s: GD Fotografie.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord