Politiek

Met Koopman op pad “Brand van Rijn een bevlogen politicus” deel 2

Elim: Via de verschillende media zag u deel 1 van de ‘Koopman op pad’ uitgave: Brand van Rijn SGP, een bevlogen politicus. Mocht u deze nog niet gezien hebben via deze link: https://youtu.be/SoxOps_0ZZc  kunt u deze terug kijken. Het eerste deel was al heel onthullend, maar dit tweede en laatste deel van dit gesprek is het moment suprême.

Dit deel is kort, maar onthullend. Er kwamen al veel positieve reacties op het eerste deel. Veel kijkers gaven al aan dat Brand van Rijn het allemaal veel duidelijker uitlegt. “Eindelijk eens een man die recht door zee is” was een reactie.

In dit filmpje geeft Brand al aan dat hij weliswaar voor de SGP in de Gemeenteraad zit, maar zich inzet voor alle Hoogeveners. Zijn doel is het echte welzijn van alle burgers. Dit tweede deel moet u beslist zien. Natuurlijk komt het team ‘Koopman op pad’ het komend weekend met een nieuwe aflevering. Blijven kijken dus. Al onze eerder opgenomen afleveringen zijn te bekijken via het YouTube kanaal ‘Met Koopman op pad’ of via de facebookpagina en de site van Elim.

Geef een reactie