Nog een paar plekjes over in extra bus naar Duinen Zathe van Stichting Actief Samenleven

Hoogeveen – Afgelopen woensdag ging de aanmeldpagina voor het dagje uit naar Duinen Zathe van Stichting Actief Samenleven online en dat leverde een ontplofte mailbox op.
Donderdag in de loop van de dag zaten de bussen al vol en binnen een paar dagen stonden er 35 mensen op de reservelijst.
Vanmorgen heeft de stichting gebeld met het Nationaal Fonds Kinderhulp…..niet leuk natuurlijk als er kinderen niet meekunnen. En ze kregen gelijk goed nieuws, als ze een extra bus willen inzetten dan wil NFK de helft betalen, gelukkig is er nog een beetje geld  in de spaarpot van Stichting Samenleven dus dat moet wel goed komen.
Alleen is 35 dan te weinig, als er minimaal 50 mensen op de wachtlijst staan gaat er  een extra bus ingezet worden. Dat zou toch mooi zijn, voor het eerst in 6 jaar met 3 bussen op pad.
Dus ken je nog een gezin die in de doelgroep valt attendeer die dan op dit leuke dagje uit en wie weet komt er dan een 3e bus.
De doelgroep zijn gezinnen die cliënt zijn bij de voedsel- en of kledingbank of gezinnen die om andere financiële redenen een dergelijk uitstapje niet kunnen maken. Aanmelden kan HIER
Alle gezinnen hebben inmiddels bericht gehad, als er niets in je mailbox zit kijk dan even in de spam.
Deel dit bericht!

Geef een reactie