Zomerprogramma voor kinderen en jongeren, doe mee!

Hoogeveen: De partners van Jong Hoogeveen hebben goed nieuws voor alle kinderen en jongeren! Wethouder Gert Vos: ‘Naast alle zomeractiviteiten van organisaties, verenigingen en inwoners organiseren de partners van Jong Hoogeveen een zomerprogramma voor alle jonge Hoogeveners.’

Wat is er allemaal te doen?

  • Voor de jongste kinderen opent Spelerwijs een zomerschool. Drie weken lang gaan de peuters aan de slag met het thema kunst.
  • Voor de basisschoolkinderen zijn er nu al meer dan veertig activiteiten. Van een instuif met taekwondo, dansen en andere sport- en cultuuractiviteiten, maar ook buurtbewoners en IVN zijn veel aan het organiseren.
  • Voor de jeugd van 12 tot 18 jaar is naar de stem van jongeren geluisterd.

De jeugd van 12 tot 18 jaar wil graag ontspannen, chillen, sporten en muziek maken/luisteren. Dat is uit een online peiling gebleken. De antwoorden van 110 jongeren zijn de basis geweest voor het zomerprogramma. Onder andere een stormbaan, een beautyworkshop, een filmavond en Panna KO staan al op het programma, soms zelfs inclusief eten. Er zijn nu al meer dan dertig activiteiten en er komt nog meer bij.

Kijk voor het volledige programma op www.actiefjonghoogeveen.nl en houd Jong Hoogeveen in de gaten op Facebook en Instagram. Alle activiteiten zijn gratis, dankzij een subsidie van Augeo en de provincie Drenthe.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord