3fm live uitzending rechtstreeks vanuit het podium

Hoogeveen – Woensdag 22 juli presenteert NPO 3FM rechstreeks vanuit Het Podium een live uitzending, tijdens de Maand van de Livemuziek. 3FM riep deze maand uit om poppodia én artiesten te steunen tijdens de coronacrisis. Met een symbolische concerttour langs twaalf concertzalen in Nederland wil 3FM de culturele sector een steuntje in de rug geven. In Het Podium zijn live optredens van rapper Dave Budha en het elektronische duo CUT_. Bij de uitzending mag een klein publiek aanwezig zijn, kaarten zijn te bestellen op www.hetpodium.nl.

 

Dave Budha

Een fantasiewereld waar mensen en dieren met elkaar praten over vroeger en later, met autotune, dat is hoe het brein van Dave Budha er aan de binnenkant uitziet. Zijn eerste EP Raamuit gaf een voorproefje van wat nog volgt van de jonge Brabander, die klinkt als het missende lid in de groep die Young Thug en Ramses Shaffy nooit hebben opgericht. Dave spreekt over alles wat hem opvalt aan de wereld en altijd met alles wat hij uit het diepste van zijn ziel weet te putten.

 

CUT_

Elektronisch duo CUT_ scoorde met hun cover van Stromae’s Papaoutai een online hit. Sindsdien heeft CUT_ verschillende shows en festivals gespeeld, waaronder optredens op Lowlands, PITCH en ADE en zijn ze meerdere malen op nationale TV verschenen. Begin 2016 trok de band zich terug naar de Franse Alpen om aan nieuw materiaal te werken waarna ze in mei een platendeal tekende met [PIAS]. CUT_’s nieuwe single Tune In Tune Out kwam achterin 2016 uit, gevolgd door Undertow en Electrify in 2017. In de afgelopen jaren heeft CUT_ video en visuals zowel een belangrijk deel van hun image, als van hun liveshow gemaakt. Op deze manier probeert CUT_ het gehele spectrum van de kunsten te omvatten

 

Deel dit bericht!

Geef een reactie