Lekkerste blauwe bessen zijn te vinden in Nieuwlande

Nieuwlande – Een oproep half mei op Regionieuws Hoogeveen voor bessenplukkers om de lekkerste bessen te komen plukken heeft zijn vruchten afgeworpen. Vele tientallen bessenplukkers hadden zich aangemeld om een zakcentje bij te verdienen bij Blauwe bessen kwekerij Blokzijl.

En hierdoor liggen er sinds half juni dagelijks weer de lekkerste blauwe bessen bij blauwe bessen kwekerij Blokzijl in Nieuwlande in de winkel. ‘De trouwe klanten weten ons weer te vinden, om onze blauwe bessen in te slaan of een bakje om zo even op te eten’ vertelt Eddie Blokzijl enthousiast. ‘’Blauwe bessen zijn mild zoet. Je kunt ze zo eten, maar zijn ook heerlijk te gebruiken in gerechten. Zo zijn ze erg lekker door de yoghurt of in een cakeje. Maar je kunt er ook prima jam van maken. Of een lekkere smoothie.’  Vervolgd hij in 1 adem.

Blauwe bessen Blokzijl Nieuwlande is een gecertificeerde bessen  kwekerij, en voldoet aan alle milieu eisen om een zo gezond mogelijke  blauwe bes te kweken. In het seizoen (half juni tot eind september) is de winkel 6 dagen per week geopend (zondag gesloten).

Buiten het seizoen kunt u er het gehele jaar terecht op donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur. Dan worden ook groente en fruit en natuurlijk diepgevroren bosbessen verkocht aan de Brugstraat 92 in Nieuwlande.

www.blauwebessen-nieuwlande.nl

Deel dit bericht!

Geef een reactie