CS Riders maakte familie Stremme blij

Hoogeveen – CS-Riders is een stichting die motorrijders en trikers vertegenwoordigt ongeacht merk of type motor of trike uit alle lagen van de samenleving,de activiteiten vinden plaats in het Noorden van het land. Binnen onze landsgrenzen is de CS-Riders een grote organisatie met contacten en samenwerkingen met onze zusterstichtingen die door het hele land verspreidt zitten.

De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in voor kinderen, kinderen die in een moeilijke thuissituatie verkeren, kinderen die geen thuissituatie hebben. Kinderen die even extra aandacht nodig hebben omdat ze erg gepest worden en daardoor in een sociaal isolement dreigen te vallen, kinderen die door een lichamelijke beperking dagelijkse zorgen hebben. Kinderen die omdat ze mishandelt worden/ werden onze “bescherming” zoeken, kinderen die een luisterend oor nodig hebben.

Eigenlijk alle kinderen die CS-Riders  nodig hebben om wat voor een reden dan ook, de CS-Riders biedt een bezoek, een schouder, een luisterend oor en hun vriendschap aan. En daar waar de grens in omgang met kinderen dreigt te vervagen zullen wij nooit schuwen om duidelijk de grens aan te geven, en als het echt niet anders kan zullen ze nooit twijfelen om die grens te zijn. Kinderen kijken meestal op tegen motorrijders, stoere mannen en vrouwen op hun motor met bijbehorende kleding en gebruiken, voor velen een symbool van vrijheid. Juist deze mannen en vrouwen willen al deze kinderen laten weten dat ze niet alleen staan.

Elk kind is voor CS-Riders gelijk ongeacht ras, klasse, religie of verleden. CS Riders  zijn een groep motorrijders en trikers die zich gezamenlijk inzetten voor kids en tevens veel waarde hechten aan de onderlinge vriendschap, niets meer en zeker ook niets minder.  Zondag 12 juli zijn de CS-Riders op pad geweest met de familie Stremme uit Hoogeveen. Het gezin heeft genoten en dat blijft het belangrijkste, ze waren blij met de kado’s en kleding van CS en konden bij de lunch heerlijke broodjes bakken boven het vuur. SC Riders Denkt dat deze lunch plek zeker voor herhaling vatbaar is. Greetje en Ries heel erg bedankt voor de donatie van de opbrengst van de lunch, hier gaan we weer gezinnen mee blij maken. Foto cs-riders.nl en bron Elim- Drenthe

Deel dit bericht!

Geef een antwoord