Reus van Hoogeveen gaat in de steigers (video)

Hoogeveen – De 80-jaar oude watertoren krijgt dit jaar een flinke onderhoudsbeurt. Nu de watertorenvalken zijn uitgevlogen Gaat WMD aan de slag. Voor de bouwvak zetten ze steigers rond de toren. Een flinke klus!
Na de vakantie volgt de grondige renovatie. De toren krijgt een koperen dak. WMD laat het  beton, de kozijnen en het metsel- en voegwerk repareren. En de toren krijgt een schilderbeurt. Later dit jaar is de watertoren weer in volle glorie te bewonderen.
WMD heeft de watertoren nog steeds in gebruik. Inwoners van de stad Hoogeveen en een deel van de gemeente De Wolden krijgen Drents drinkwater uit deze reus van Hoogeveen.

Reus van Hoogeveen in de steigersDe 80-jaar oude watertoren krijgt dit jaar een flinke onderhoudsbeurt. Nu de watertorenvalken zijn uitgevlogen gaan we aan de slag. Voor de bouwvak zetten we steigers rond de toren. Een flinke klus! Na de vakantie volgt de grondige renovatie. De toren krijgt een koperen dak. We repareren het beton, de kozijnen en het metsel- en voegwerk. En de toren krijgt een schilderbeurt. Later dit jaar is de watertoren weer in volle glorie te bewonderen.WMD heeft de watertoren nog steeds in gebruik. Inwoners van de stad Hoogeveen en een deel van de gemeente De Wolden krijgen Drents drinkwater uit deze reus van Hoogeveen.

Gepostet von WMD Drinkwater am Dienstag, 7. Juli 2020

 

bron en video: WMD. Foto: Martin Schonewille

Deel dit bericht!

Geef een antwoord