Zakelijk

‘Pizzeria Lunchroom Torino’ opent in Winkelcentrum De Weide

Hoogeveen: ‘Pizzeria Lunchroom Torino’ opent op zaterdag 18 juli a.s. de deuren. Op de plek waar tot voor kort een vestiging van Blokker en een brocanterie te vinden was, kunt u binnenkort terecht voor een smaakvolle lunch, een ambachtelijk gebakken pizza of gewoon voor een kop koffie of thee.
Johan Bos (53) uit Groningen huurt een deel van het centraal in het winkelcentrum gelegen pand. Hij is voor Hoogeveen geen onbekende. Tot 1 juni j.l. bestierde hij ruim vijf jaar lang restaurant ‘Fly & Food’ op vliegveld Hoogeveen. Corona zorgde er voor dat klanten wegbleven en een afhaalmaaltijden service sloeg op het afgelegen industrieterrein ook niet aan. De door Bos op vliegveld Hoogeveen georganiseerde evenementen Wings en Wheels en de Voorjaarsbeurs konden door de uitbraak van Corona ook geen doorgang vinden.
Drie maanden zonder inkomsten betekende het einde van de pachtovereenkomst voor het restaurant en steakhouse op het vliegveld maar dus niet het einde van de horeca ambities van Bos. In Winkelcentrum De Weide in Hoogeveen was een heel geschikte winkelruimte onmiddellijk beschikbaar. Ook bleek er in het winkelcentrum behoefte aan een voorziening om even een bak koffie te drinken of gewoon om even gezellig uit eten te gaan. In tegenstelling tot het vliegveld is er in het winkelcentrum het hele jaar door wat te doen.
De voorbereidingen voor de opening lopen volgens plan. Het interieur van ‘Pizzeria Lunchroom Torino’ heeft inmiddels een ware metamorfose ondergaan en oogt vooral warm en huiselijk. Er zijn veel natuurlijke materialen en verschillende houttinten gebruikt. De moderne pizza-oven is inmiddels geplaatst en de dikke deegmachine is klaar voor gebruik. Het is de bedoeling dat pizza’s (ook afhaal) op geheel Italiaanse ambachtelijke Italiaanse wijze worden bereid. Daarvoor maakt Bos alleen maar gebruik van verse ingrediënten.
Voor de zaak wordt ook een klein terras ingericht. In deze Corona-tijden, met de 1,5 meter regel in het achterhoofd, is het natuurlijk passen  en meten. Voor de openingsdag, zaterdag 18 juli a.s. heeft Bos verschillende openingsaanbiedingen bedacht. Torino is daarna geopend van woensdag t/m zondag. Kijk voor meer informatie op: www.pizzeriaenlunchroomtorino.nl

Geef een reactie