Open Dag Herqua Sports & Outdoor Nijstad

Hoogeveen: Om te vieren dat het sporten weer mag organiseren Outdoor Nijstad & Herqua Sports een Open Dag aan de Schutstraat in Hoogeveen. Voor- en in de winkel van Herqua Sports kan iedereen kennis maken met de boks- en bootcamplessen. Om 11 uur start men met boksen en om 13:00 is er een bootcamp training. Deze open dag is uiteraard voor iedereen toegankelijk. 
“We zijn ontzettend blij dat we eindelijk weer mogen sporten! Het stond een paar maanden stil en dat is natuurlijk erg jammer. Outdoor Nijstad is vorig jaar begonnen met sportactiviteiten aan het strand bij Nijstad; een enorm terrein met veel sportmogelijkheden. Daarnaast heeft Herqua een volledig nieuwe winkel neergezet en zij willen dat graag zo veel mogelijk aan de buitenwereld laten zien. Maar het coronavirus heeft roet in het eten gegooid: beide partijen wilden graag vooruit maar konden niks vanwege de corona-maatregelen. Tot op heden! Eindelijk mag het weer! Om dit te vieren organiseren Outdoor Nijstad en Herqua Sports op 11 juli gezamenlijk een open dag aan de Schutstraat in Hoogeveen. Je kunt voor- én in de winkel van Herqua kennis maken met de boks- en bootcamp lessen van Outdoor Nijstad.”

Het programma ziet er als volgt uit: Om 11:00 kun je kennis maken met boksen en om 13:00 kun je kennis maken met bootcamp. Iedereen is welkom! Wat houdt kennis maken in? Het is een proefles waar je in een uurtje kennis maakt met de sport. Je kan vrijblijvend kennis maken, vragen stellen of gewoon komen kijken hoe het er precies aan toe gaat. Voor beginners en de al iets gevorderde sporters is het erg leuk! Daarnaast zal er voor de fanatiekere sporters een aangepast programma zijn.

Ten slotte zal het sportmerk ON-Running ook aanwezig zijn met een stand en testschoenen. Dit nieuwe merk maakt fantastische schoenen en deze zijn tijdens de open dag te proberen.

Deel dit bericht!

Geef een reactie