Boeren bekeurd na demonstratie op A28

Hoogeveen – Na de demonstratie op de A28 zijn op de terugweg naar huis diverse boeren bekeurd. De politie is opgesplitst en heeft via deze manier diverse boeren aangehouden die alleen naar huis reden. 

Bij Tiendeveen heeft een boer twee boetes gekregen. Ook een aantal andere boeren heeft op de terugweg van de blokkade een boete gekregen. Zes boeren hebben een boete gekregen aldus de politie.

De boeren protesteren tegen de aangenomen wetswijzigingen van Carola Schouten om het voer van de dieren te veranderen. Ook zijn de boeren boos over de opgelegde regels met betrekking tot het stikstof verhaal. De boeren zijn boos en dat laten ze nu merken.

Mogelijk worden in de komende dagen verdere acties niet uitgesloten, de acties zijn spontaan en worden niet aangekondigd.

zie ook: Boeren protesteren

Video: Meter nieuws

Deel dit bericht!

2 gedachten over “Boeren bekeurd na demonstratie op A28

  • 5 juli 2020 om 07:37
    Permalink

    Ze lachen er in den Haag om, want ze voelen er daar niets van, het is net als de aardbevingen in Groningen. Hoe lang heeft dat wel niet geduurd voordat men eens ging kijken omdat het een ver van mijn bed show is voor de mensen in Den Haag. En dan ook nog eens in het weekend. Beter om het te doen buiten de vakantie en dan bij Den Haag zodat ze zelf er flinke hinder van ondervinden

Geef een reactie