Zakelijk

Primeur voor Tichelaar Schoonmaak- & Poetsbedrijf

Hoogeveen: Jobo Schoonmaakgroothandel heeft de nieuwste machine van Unger Hydropower RO mogen leveren aan Tichelaar Schoonmaak- & Poetsbedrijf. De eerste in Noord-Nederland. De nieuwe Hydropower is compact en mobiel filtersysteem voor het aanmaken van osmosewater op locatie. Dit staat voor reinigen met 100% zuiver water en zorgt voor een gegarandeerde streeploze reiniging.

UNGER is internationaal marktleider en fabrikant van innovatieve professionele reinigings- en onderhoudsgereedschappen. Alle UNGER systemen worden zo ontworpen dat de werkzaamheden op een efficiënte en ergonomische wijze kunnen worden verricht. Het Unger assortiment bevat zeer professionele reinigingssystemen om osmosewater te maken, een uitgebreid assortiment glasreinigingsproducten en reinigings- en onderhoudssystemen voor vloeren.

De HydroPower RO combineert vooruitstrevende technologie, automatisering en gebruiksvriendelijke functies, zodat de gebruiker zich kan concentreren op het wezenlijke: goed reinigingswerk afleveren! Tijdens het gebruik bewaakt een unieke elektronische assistent, de RO SMARTGUARD, de prestatie van het filter en informeert de gebruiker als verhoogde oplettendheid geboden is of onderhoud noodzakelijk is.

Wilt u ook uw huis, kantoor of bedrijfspand gereinigd hebben? Neem dan contact op met Tichelaar Schoonmaak & Poetsbedrijf via de Facebookpagina.

Voor meer informatie omtrent Unger produkten kunt u terecht bij Jobo Schoonmaakgroothandel.

v.l.n.r.  Martin Kamminga (Unger Benelux), Roel Tichelaar (Tichelaar Schoonmaak- & Poetsbedrijf), Alfred Linthorst (Jobo Schoonmaakgroothandel)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: