Algemeen

Na een schooljaar dat anders is als anders toch leuk je rapport of diploma in ontvangst nemen

Hoogeveen – Alles is anders de laatste maanden door de coronacrisis, ook voor leerlingen van de basisscholen en het voortgezet onderwijs.

En schoolverlaters moeten dit jaar heel wat leuke eindfeestjes missen door diezelfde coronamaatregelen. Voor groep 8 leerlingen zijn de schoolkampen en de eindmusical een veel gehoord activiteit die niet door is gegaan. Voor het voortgezet onderwijs is het voor de geslaagde schoolverlaters zijn het toch vooral de gala avonden die gemist worden.

Leuke alternatieven

Ook de rapporten en diploma uitreikingen gaan anders dan anders dit jaar. En elke school gaf daar weer zijn eigen draai aan. Van de school uit fietsen met je eindrapport na een gezellige avond en en nachtje op school met je klasgenoten zoals bij basisschool de sprong. Of zoals het gebeurde bij scholengemeenschap Wolfsbos locatie de Groene Driehoek. Hier kwam de mentor met een versierde aanhanger waarop een picknickbank was bevestigd langs het huisadres . Aan deze tafel mochten de geslaagden hun handtekening zetten onder de felbegeerde diploma en mocht men in stijl  over de rode loper terug naar huis.

Geef een reactie