Sport

Fight with Faith opent begin juli eindelijk de deuren

Hoogeveen – Kick-boksschool Fight with Faith van Jeremiah Pelatja (34) opent begin juli de deuren. Zaterdag 4 en zondag 5 juli is er een open weekend in de kick-boksschool aan de Voltastraat 2a. Op 6 juli opent de bokssschool 24/7 de deuren.

De opening zou in eerste instantie in april plaatsvinden, maar wegens de uitbraak van het coronavirus ging het niet door. Nu mag Jeremiah eindelijk zijn boksschool aan het grotere publiek en aan zijn leden laten zien en dat doet hij met trots. Tijdens het open weekend worden er allerlei acties gehouden. Zo kun je je gratis inschrijven en ontvang je alleen tijdens het open weekend levenslange korting.

“Fight With Faith Hoogeveen is een sportcommunity waar iedereen welkom is en waar iedereen zichzelf kan zijn. Het is een sportclub waar naar elkaar wordt omgekeken en waar je lichamelijk en geestelijk wordt gestimuleerd door middel van vecht- en verdedigingsport(en)”, vertelt Jeremiah.

“Fight with Faith Hoogeveen is 24/7 toegankelijk voor haar members. Leden hebben de mogelijkheid om altijd te kunnen trainen in een veilige omgeving. Door een gemakkelijke app kunnen members zich opgeven voor verschillende groepslessen en activiteiten, maar wanneer iemand alleen wil trainen is daar ook de mogelijkheid voor. Members kunnen 1-op-1 begeleiding krijgen van een trainen.”

De groepslessen bestaan uit Kick-boksen voor kinderen (6 tot en met 10 jaar / 11 tot en met 15 jaar / 16+ tot en met volwassen), bokszaktraining, kracht- en conditietraining, springtouwtraining en ladies only.

“Onze club bestaat uit een gevarieerd gezelschap, maar ondanks de verschillende leeftijden, religies, achtergronden en nationaliteiten, staan respect en liefde centraal! Wij geloven allemaal in ‘heb uw naaste lief als uzelf’ en we geloven ook dat wanneer wij dat naleven er prachtige dingen ontstaan. Het gebouw van Fight with Faith wordt een plek waar ieder mens tot zijn of haar recht komt en waar liefdevol naar elkaar wordt omgekeken.”

Na een roerige jeugd en de nodige levenservaringen is het openen van deze club voor Jeremiah een persoonlijke hoogtepunt in zijn leven. ,,We hebben een geweldige club en ik hoop dat er nog veel mensen bijkomen!” Naast dat hij trotse eigenaar is van sportclub Fight With Faith, is Jeremiah eveneens werkzaam als jongerenwerker en citytrainer bij SWW en als externe jobcoach bij de gemeente Hoogeveen. Daarnaast heeft hij 3,5 jaar geleden zijn boek Monster vs Lam uitgebracht, waarin zijn levensverhaal beschreven wordt. Met regelmaat treedt hij op als spreker en geeft hij voorlichting op scholen.

Het open weekend is zaterdag 4 en zondag 5 juli van 11.00 tot 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen.

Geef een reactie