Even op vakantie in een camper? camperfun uit Noordscheschut maakt jouw droom waar

Noordscheschut – In samen werking met Park Drentheland Gaat Camperfun uit Noordscheschut  een Camper Camping openen in Zorgvlied, gelegen aan het prachtige Drents Friese woud.

Camperfun ziet wegens de Covid19 de luxe campers die het bedrijf normaal in de verhuur hebben in 2020 de weg niet meer op gaan. En daarom kunnen ze nu als vaste campers gehuurd worden. Op het veldje ‘t Veen  op Park Drentheland. Hier staan een aantal gezellige campers te wachten op uw kampeer vakantie!

Gelijk genieten van je vakantie

U huurt bij  Camperfun een compleet ingerichte camper met alle voorzieningen van een camping. Niet eerst ophalen, maar gelijk op locatie aan uw campervakantie beginnen. Deze campers worden verhuurd mét vaste staplaats op de Camperfun Camper-Camping. Ervaar direct hoe het is om met een camper te kamperen, geen extra kosten voor brandstof, niet zelf parkeren, maar direct het kampeergevoel met de camper. De camper wordt voor u klaar gezet met volle watertank, volle gasfles, compleet inventaris
met tafel en stoeltjes onder het luifel en uiteraard zijn alle campers voorzien van eigen sanitair.

 

Geniet van de rust die Zorgvlied en het Drents-Friese woud u te brengen heeft. Ga op avontuur met mooie fiets en wandel routes en eindig u dag met een heerlijke maaltijd van een van de restaurants op loop afstand!

Met een eigen zwembad, tennis court en sportvelden kunt u zowel ontspannen als uw energie kwijt sporten op deze prachtige camping!

info@parkdrentheland.nl

 

Deel dit bericht!

Een gedachte over “Even op vakantie in een camper? camperfun uit Noordscheschut maakt jouw droom waar

  • 24 juni 2020 om 19:00
    Permalink

    Sorry maar zie het niet zitten om op vakantie te gaan in een regio waar ik alles al ken

Geef een reactie