112/Misdaad

Zoektocht naar moordwapen in zaak Marcel Hoogerbrugge

Hoogeveen: De politie heeft vandaag, donderdag 15 juni 2018, aanvullend onderzoek gedaan in en rond de bovenwoning waar Marcel Hoogerbrugge op 20 december 2017 dood is aangetroffen, hij bleek met veel geweld om het leven te zijn gebracht.

Ook is er gedregd in de Industriehaven die vlak achter de woning ligt. Politie zoekt huurfiets met nr. 114 achterop het spatbord die mogelijk rol heeft gespeeld bij moord op Marcel Hoogerbrugge. Het Tv-programma ‘Opsporing Verzocht’ heeft voor de tweede keer aandacht geschonken aan deze moordzaak. De politie heeft inmiddels drie tips binnengekregen na deze uitzending. De hoofdofficier van justitie van OM Noord-Nederland looft € 15.000,- uit voor de gouden tip in de zaak van Marcel Hoogerbrugge uit Hoogeveen.

Heeft u informatie die kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, belt u dan naar Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

3 gedachten over “Zoektocht naar moordwapen in zaak Marcel Hoogerbrugge

  • Klopt GERWIN .. Dat had ik ze gistermorgen ook al verteld!
    Maar ze letten schijnbaar niet goed op bij RNH
    Ze hadden mijn bericht maar zo verwijderd, ik werd niet geloofd schijnbaar!

  • In het grote archief van Defensie kan men zien in welke jaren Marcel luitenant is geweest.
    Laten we voorzichtig deze optie er eens bij nemen, dat er misschien een hele kleine kans aanwezig is dat er toendertijd een hele slechte band tussen collega-soldaat en luitenant M. dit tot gevolg kan hebben!
    Want als je toch aan het zoeken bent naar een speld in een hooiberg, dan kan die hooiberg van defensie er vast ook nog wel bij.

Geef een reactie

Aankomende evenementen