112/Misdaad

Getuigen gezocht van vrachtwagenbranden

Hoogeveen: De forensische recherche van de politie heeft dinsdagmorgen onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand waarbij afgelopen nacht twee opleggertrekkers verloren zijn gegaan. De brand werd als verdacht aangemerkt.

Beide opleggers liepen ook schade op. De lading, betonelementen voor een brug op de Maasvlakte, bleven onbeschadigd. Berger De Jonge is dinsdagmiddag met de klus begonnen om de zaak op te ruimen. Daarbij bleek dat de brandstoftanks vol waren, er werd bijna 1.000 liter diesel uit een intact gebleven tank gehaald, de ander was voor de helft weggesmolten en grotendeels leeggelopen bij de brand.

Getuigen gezocht:

Politie: “Op dinsdag 23 juni, omstreeks 01.00 uur, hebben er twee vrachtwagens in de brand gestaan aan de Griendtsveenweg naast het voormalige pand van de Euromaster in Hoogeveen. Naar de oorzaak van de brand wordt nog onderzoek gedaan. Heeft u informatie die kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via een privé bericht op Facebook. Wilt u anoniem blijven, belt u dan naar Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.” Kenmerknummer: PL0100-2020165831

 

 

Geef een reactie