Guido Weijers kondigt theatertournee aan: eerste voorstelling Tamboer die in de verkoop gaat

Hoogeveen – Cabaretier Guido Weijers kondigde vandaag zijn nieuwe tournee aan: woensdag 11 november komt hij met De Oudejaarsconference 2020 naar De Tamboer in Hoogeveen. Het is de eerste voorstelling van het nieuwe theaterseizoen die sinds het uitbreken van de coronacrisis weer in de verkoop gaat. De Tamboer werkt aan een nieuwe opstelling, waardoor de 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden. Programmeur Rudie Reinders is blij: “Het was een pittige periode. We hebben wekenlang voorstellingen moeten verplaatsen of annuleren. Nu beginnen we eindelijk weer met vooruit kijken, plannen maken voor de toekomst. Dat voelt goed!” Kaarten voor De Oudejaarsconference 2020 van Guido Weijers zijn te koop via www.detamboer.nl.

De Oudejaarsconference 2020

Het theater is de plaats waar nog alles mag worden gezegd. Puur en zonder filter. Cabaretier Guido Weijers is terug om het publiek een keiharde lachspiegel voor te houden terwijl de wereld in de fik staat. En lachen zal men! Weijers roast het nieuws, zaagt hoge bomen bij de knieën af en raast, alweer voor de tiende keer, dwars door het jaar heen. De tijdsgeest werd nog nooit zo scherp gevangen in een avond vol ongemakkelijke waarheden, gitzwarte humor en intelligente grappen. Het is vijf voor twaalf. Dus iemand moet confronteren. Iemand die makkelijk praten heeft. Daarom staat Weijers op.

Coronamaatregelen

Natuurlijk ontkomt ook Theater De Tamboer er niet aan: coronamaatregelen. Het theater heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan een veilig theater, waarin de 1,5 meter afstand kan worden gehandhaafd. Zo wordt er een nieuwe opstelling in de Tamboerzaal gerealiseerd, waarbij het publiek elkaar niet hoeft te passeren, wordt er met looproutes gewerkt en worden er extra hygiënemaatregelen genomen. Alle maatregelen zijn te vinden op www.detamboer.nl.

Deel dit bericht!

Geef een reactie