4 Rock & Roll goden op weg naar sensatie

Elim – Ineens was daar vorige week een nieuwe rock & roll sensatie uit Elim. Waar andere bands geteisterd worden door het ‘corona virus’ lijkt het virus ‘KICKN’ juist een boost te geven om de wereld een stukje mooier te maken.

Vier jonge hengsten op weg om de nieuwste rock&roll sensatie van het moment

‘KICKN’ draait om het maken van kneiterharde onvervalste rock&roll. Tenten en kroegen willen ze op de kop zetten en vooral verschrikkelijk veel bier zuipen en plezier hebben. In afwachting van de protocollen van het Corona zijn de bandleden van KICKN hun eerste Tour aan het voorbereiden, die de #wijvindenhetzelfookkut Tour zal heten.

De mannen stellen zich kort even voor en vertellen in een paar woorden wat KICKN voor hun betekend:

Gitaargod Thorrick:  Yorrick Veenstra, gitaar: Wij zijn gestuurd om in deze tijd voorruit te kijken, er heerst al lange tijd de angst dat goede rock & roll na de coronacrisis nooit meer terug zal komen. Wij zijn er voor om te zorgen dat mensen positief blijven en na de coronacrisis elke feesttent, keet of schuur weer keihard op de kop zetten.

Drummenist Arne: Arne Wachtmeester, drums & backing vocals: Als deze crisis voorbij is zullen wij met onze tour de mensen laten zien wat echt rock & roll is en alle tenten plat spelen.

 Bassist Marpheus:  Maarten  Benjamins, basgitaar & leadzang: Wij kunnen niet wachten om elk feest straks weer te voorzien van een goede dosis gekte en energie.

Zanger en gitarist Woran:  Rowan Boertien, gitaar & leadzang: Deze hebben we helaas nog niet te pakken kunnen krijgen, hij won afgelopen nacht een gitaarbattle en is nog niet bereikbaar.

Livestream 

Eind juli of begin augustus is KICKN voor het eerst live te horen via een livestream in samenwerking met J en G geluid uit Giethoorn! Zodra de exacte datum bekend is zal dit op facebookpagina van ‘KICKN’  bekend worden gemaakt. De band is op dit moment nog  bezig met de productie van een eigen single. Deze zal medio augustus worden opgenomen.

Winactie

Like en deel de Facebookpagina van KICKN en hieronder verloten de bandleden  een gratis optreden!!

Voor boekingen en/of informatie: 0619374013.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord