112/Misdaad

Scooter gestolen bij flatgebouw De Lijster in Hoogeveen

Hoogeveen – Bij de flat De Lijster is een scooter gestolen. Het gaat om een Sym Mio50 in de kleuren beige wit. Ook is de scooter voorzien van een windscherm. De dochter van de eigenaresse is zeer verontwaardigd en boos over de laffe daad en roept mensen op van andermans spullen af te blijven. 

De scooter is op 18 juni gestolen tussen 18:45 en 21:00 uur in. De scooter heeft aan de zijkant en bij voetengedeelte kleine beschadigingen. Tankdop gaat heel lastig open en dicht. De standaard is een beetje verbogen en her en der zijn een paar krasjes.

De scooter is afgebeeld hieronder op de foto. De eigenaresse van de scooter is ziek geweest en is herstellende en is hierdoor gebonden aan haar scooter. Haar scooter is dus het enige vervoer wat ze nog had. Hopelijk is er een eerlijke vinder die de scooter bij de rechtmatige eigenaar terug kan brengen.

Heeft u meer informatie over waar de scooter nu is, of heeft u iemand hem zien mee nemen. Neem dan contact met de politie op onder 0900-8844 of neem contact op met de dochter 

Foto van Google.nl

Geef een reactie