Pokerrun volgend jaar op 12 juni

Hoogeveen – Veel motorrijders vielen gisteren in een diep gat. De reden was dat gisteren de 9e Pokerrun van MC Motorhead verreden zou worden. Maar door de coronaperikelen kon het niet doorgaan. De organisatie had deze knoop al eind april doorgehakt na de beslissing van de regering dat de komende periode geen evenementen georganiseerd mochten worden. Logisch, gezondheid eerst. Er komen veel berichten en steunbetuigingen binnen bij de organisatie. “jammer”, “balen was een mooie dag geweest”, “op naar volgend jaar”. etcetc. Volgend jaar is de Pokerrun op zaterdag 12 juni (altijd de 2e zaterdag van juni).

Het is ook spijtig voor het beoogde sponsordoel Wensstichting Drenthe. De pokerrun zou zich dit jaar voor hun sterk maken. Wensstichting Drenthe is een stichting die zich inzet voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken door ziekte of door moeilijke leefomstandigheden. Aldus heeft de organisatie besloten dat Wensstichting Drenthe ook het sponsordoel is voor volgend jaar.

De pokerrun heeft financieel veel te danken aan zijn sponsoren. Ondanks het afgelasten van de 9e Pokerrun is er nu al weer voor volgend jaar een mooi bedrag bij elkaar. Met name de sponsorende horecabedrijven wil de organisatie langs deze weg nogmaals veel succes wensen. Daarom mensen als je zin hebt in een biertje ga eens langs bij Cafe De Lijst aan de Hoofdstraat in Hoogeveen, voor een lekkere lunch naar Eet- en Drinkhuis De Koffiepot in Hoogeveen, voor een bakkie patat met een fricandel naar Snackbar City aan de Kerkstraat of naar Bart Patat aan de Dr.Anton Philipstraat of naar Cafetaria Eethuis Het Busstation in  Zuidwolde. En een lekker vissie kun je halen bij Tor en Tes van de Holländische Fischimbiss in Wietmarschen (vlak over de grens). En Kiri Bowling heeft z’n terras ook geopend, de bowlingbanen per 1 juli pas.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord