Nieuw bedrijfsverzamelgebouw op Buitenvaart

Hoogeveen – Op bedrijventerrein Buitenvaart in Hoogeveen, gelegen langs de A37, verrijst een gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw is uitstekend gelegen en vanaf de A37 goed te zien.

Het pand wordt opgedeeld in 12 bedrijfsunits van 165 en 174 vierkante meter. De units zijn ongeveer acht meter hoog en krijgen allemaal een eigen entree en worden tevens voorzien van een vaste verdieping, hierdoor kunnen kopers of huurders de oppervlakte veel effectiever gebruiken, zowel voor kantoor als opslag.

De prijzen beginnen bij 117.500 euro. De multifunctionele ruimtes zijn ideaal voor zelfstandige ondernemers, dan moet je onder andere denken aan aannemers, elektriciens, schilders of mensen die een werkplaats of extra opslag nodig hebben. De units zijn deze week in de verkoop gegaan en in de eerste week zijn al diverse units verkocht. Vanwege dit succes zijn er al plannen voor uitbreiding. De bouw kan binnen drie maanden van start gaan en zal zo’n vier maanden duren.

De ontwikkelingen op bedrijvenpark Buitenvaart volgen elkaar vlot op. In de afgelopen jaren zijn er al veel mooie bedrijfspanden gerealiseerd. Mede vanwege de goede locatie langs de snelweg, de bedrijvigheid en de aangebrachte voorzieningen. Met de realisatie van dit bedrijfsverzamelgebouw is bedrijventerrein Buitenvaart opnieuw een aanwinst rijker!

Ondernemers met de ambitie om een bedrijfspand te kopen of huren kunnen contact opnemen met Dicky Stam van Intermakelaars Bedrijfshuisvesting, 0528-230230, op dit moment zijn er nog een aantal units beschikbaar. Het bedrijfsverzamelgebouw zal onder de naam Hoogeveen Business Center op de markt komen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord