Nieuw in Hoogeveen : De Online Autoverkoper

Hoogeveen – Wilt u uw auto verkopen zonder dat het u tijd kost en u geen vreemde mensen over de vloer krijgt? De Online Autoverkoper is de verkoper van auto’s voor particulieren en is gevestigd in Hoogeveen.

Hoe werkt het?

De Online Autoverkoper regelt alles met betrekking tot de verkoop van uw auto. Dit rijkt tot het maken van professionele foto’s in een 360 graden fotostudio tot de afwikkeling van de verkoop. De verkoop van uw auto wordt u volledig uit handen genomen. De Online Autoverkoper werkt op commissiebasis welke in overleg met de klant wordt vastgesteld.

Ervaring

De Online Autoverkoper is ontstaan vanuit een passie voor auto’s. Binnen het bedrijf is ervaring aanwezig binnen de autobranche op het gebied van verkoop. Zo is er gewerkt bij een autodealer en bij een auto verkoopbedrijf. Vanuit deze achtergrond is er een bedrijf ontstaan dat zich wil richten op de toekomst wat betreft auto verkoop, wat volgens de
eigenaar het online verkopen van auto’s zal zijn. Zijn doel is om de verkoop van auto’s makkelijker te maken en de automarkt toegankelijker te maken voor de particulieren.

Winactie

Momenteel loopt er via de Facebookpagina een winactie waarbij er 2x een jaar lang gratis autowassen t.w.v. €120,00 euro wordt weg gegeven in
samenwerking met het bedrijf Patshop aan de industrieweg 108 in Hoogeveen. Hier kunt u onder andere uw auto wassen, even bijtanken of genieten van een vers belegd broodje.

Wilt u uw auto verkopen? Neem dan een kijkje op de website van De Online
Autoverkoper. Wellicht kunnen zij iets voor u betekenen! Bekijk de site:
www.deonlineautoverkoper.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord