Eerste huis in Hoogeveen verhuurd via Thuiskompas

Hoogeveen  – Sinds 28 april 2020 biedt Woonconcept samen met de 7 andere Drentse woningcorporaties de beschikbare huurhuizen aan via www.thuiskompas.nl. Voor woningzoekenden betekent dit dat zij met 1 inschrijving toegang hebben tot 70.500 sociale huurhuizen. Deze week kreeg de familie Rasho de sleutel van hun nieuwe thuis, het eerste huis in Hoogeveen dat is verhuurd via Thuiskompas.

Jesca is medewerker Verhuur en bracht een heerlijke taart om deze primeur in Hoogeveen te vieren. “De familie is blij en dankbaar voor hun nieuwe thuis. En ze waren blij verrast dat ze de eerste waren via Thuiskompas in Hoogeveen. Hartstikke leuk om ze deze lekkere taart te brengen”.

Thuiskompas biedt overzicht en gemak
‘We zijn heel blij met deze Drentse samenwerking’, zegt Simone Bouwer, manager Klant en Wonen bij Woonconcept. ‘Het biedt woningzoekenden overzicht, gemak en inschrijven is gratis. Als woningzoekende zie je snel wat beschikbaar is, passend bij jouw woonwensen. Maar je krijgt ook alternatieven te zien, die je misschien inspireren. En als je om welke reden dan ook, naar een heel andere plek wilt verhuizen in de provincie dan je eerst dacht? Dan heb je al inschrijftijd opgebouwd.’

Gratis inschrijven
Mensen die nog niet staan ingeschreven maar wel in aanmerking willen komen voor een huurhuis, kunnen zich op www.thuiskompas.nl gratis inschrijven als woningzoekende. Na het invullen van een aantal persoonlijke gegevens, zoals hun inkomen en gezinssamenstelling, kunnen zij direct reageren op het beschikbare aanbod.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord