Super last-minute mbo-studiekeuze online of op locatie bij Drenthe College

Hoogeveen – Drenthe College organiseert donderdag 18 juni de Super last-minute mbo-studiekeuze online of op locatie in Emmen, Assen of Meppel. Jongeren die nog twijfelen over een mbo-opleiding, willen doorstromen, van opleiding willen veranderen of nog specifieke vragen hebben, kunnen individueel in gesprek met een studieadviseur, vakdocent of student. Ook volwassenen, die een mbo-opleiding willen volgen of werken en leren willen combineren (BBL), zijn van harte welkom.

 

 

Online en offline

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de Super last-minute mbo-studiekeuze voor een gesprek met een studieadviseur. Tijdens een persoonlijk gesprek neemt de studieadviseur echt tijd voor je en kun je allerlei vragen stellen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over toelatingseisen, aanmelden, de inhoud van de opleiding, studiebegeleiding of -financiering. Wanneer er opleiding inhoudelijke vragen zijn dan kun je in gesprek met een vakdocent. In beide gevallen bestaat er de mogelijkheid dit gesprek op een van onze locaties te voeren conform de RIVM-richtlijnen.

 

 

Studentambassadeurs

Een mbo-opleiding vinden die goed bij je past kan best lastig zijn en in deze bijzondere tijd van corona is alles net even anders. Naast de gebruikelijke weg van studieadviseurs en vakdocenten kunnen geïnteresseerden via de website van Drenthe College online in gesprek met één van onze studenten. Zij vertellen wat ze meemaken én hoe de opleiding is in de praktijk.

 

 

Aanmelden

Graag vooraf aanmelden via www.drenthecollege.nl

Geef een reactie