Zakelijk

No Judgment, tattoos, piercings & more viert 5 jarig jubileum

Hoogeveen – Sinds 13 juni 2015 zijn de deuren geopend van No Judgment aan de Schutstraat 47 in Hoogeveen, tattoos, piercings & more. De naam die is gekozen voor deze onderneming zegt al veel ‘No Judgment’. Zonder oordeel. Zoals de eigenaren de bedrijfsnaam No Judgment hebben geschreven is ook een bewuste keuze, van origine schrijf je het namelijk zonder de ‘e’ ertussen. Dat in combinatie met de sierlijke letters in ons logo geeft een perfecte mix.

 Tattoos & piercings.

Tatoeages en piercings zijn een steeds normaler beeld geworden in de huidige maatschappij. Steeds meer mensen willen zich onderscheiden en een persoonlijk tintje toevoegen aan het lichaam dat ze van moeder natuur hebben gekregen. Dat mensen zelf de keuze hebben en maken om er uit te zien zoals zij willen is iets dat wij van harte toejuichen. In onze shop kunnen mensen terecht voor piercings, tatoeages en sieraden zodat het plaatje compleet is.

Maar er is nog meer…

Hulpverlening

Je zou het misschien niet verwachten van een tattoo- en piercingshop, maar No Judgment biedt ook persoonlijke begeleiding. No Judgment is een officiële zorginstelling en heeft alles onder één dak gehuisvest. De persoonlijke begeleiding bieden ze aan, aan iedereen vanaf 18 jaar die het nodig heeft. Er is  geen specifieke doelgroep, iedereen is welkom. Wel moet hier een kanttekening bij geplaatst worden. Om iedereen de nodige aandacht en zorg te kunnen leveren hebben ze een grens aan het aantal cliënten die ze kunnen begeleiden.

Iedereen kan in zijn leven tegen problemen aanlopen die hij of zij niet zelf de baas kan. Soms heb je daar een korte of langere periode hulp bij nodig. Denk daarbij o.a. aan het ordenen van je administratie/financiën, relatieproblemen, verslavingsproblematiek, het vergroten/versterken van je zelfvertrouwen, leggen/onderhouden van sociale contacten, het reguleren van boosheid, het verbeteren van je zelfbeeld of het omgaan met onzekerheid.

Geen hulpvraag is te gek.

No Judgment is dus een organisatie die heel veelzijdig is, een bijzondere combinatie die werkt!!

No Judgment is enorm trots op dat ze 13 juni ons 5 jarig jubileum mogen vieren.

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: