Algemeen

De vlag kan uit in Hollandscheveld: de speeltuin mag weer open

Hollandscheveld – Eindelijk mag de Speeltuin open in Hollandscheveld. En de eerste dag zal zijn op  zaterdag 6 juni vanaf 10.00 tot 16.00 uur.Helaas is de toegang conform het protocol RIVM alleen voor kinderen tot en met 12 jaar

Volwassenen (uitgezonderd toezichthouders herkenbaar door geel hesje) mogen we met grote spijt nog NIET binnen laten.

Tijdens deze dag is het mogelijk om je kleurplaat in te leveren met daarbij als beloning een zakje snoep. Kinderen die niet zonder begeleiding naar binnen kunnen is het mogelijk om de kleurplaat buiten de speeltuin in te leveren. De kleurplaatactie laten we dit jaar doorlopen t/m 30 juni.

Graag willen we ieder lid of donateur die nog niet hebben betaald nogmaals verzoeken om het alsnog te betalen, de kosten zijn hoog en met geen inkomsten zijn wij  jullie nog  harder nodig dan Normaal.

Leden € 15,00 en  Donateurs € 2,50. Op IBAN nr.:. NL 04 RBRB 0930 1988 24 t.n.v. Stichting Speeltuin Hollandscheveld  met vermelding van naam en adres. Vanaf  de opening is het natuurlijk ook mogelijk om  je leden- of donateursgeld contant te betalen bij de toezichthouders. Wel in achtneming van het RIVM protocol.

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 14.15 -17.00 en 18.00 – 20.00 uur

Zaterdag: 13.00 -16.00 uur

Zondag: Gesloten

 

Tijdens de schoolvakanties zijn we s ’middags geopend: vanaf 13.00 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen