Juichen met Pinksteren, een beetje Opwekking in Hoogeveen

Hoogeveen – Liefhebbers van gospel muziek kunnen op 1e pinksterdag (en daarna) via de website www.CGKHoogeveen.nl een vrolijk makend concert ‘bijwonen’ en daarmee het gevoel van Pinksteren een beetje uw huiskamer in te laten waaien…

Vanaf 15.00 op zondag 31 mei staat op de website van CGK Hoogeveen een opgenomen woreship sing-along-concert. In totaal zijn 12 ervaren gospelmuzikanten aan de slag gaan met heerlijke Opwekkingsnummers en vergelijkbare nummers. Dit concert wordt georganiseerd door Juich Hoogeveen en heeft dan ook de toepasselijk naam ‘Juichen met Pinksteren’ gekregen.

Jaarlijks gaan tientallen Hoogeveense Christenen normaal gesproken met Pinksteren naar het grote Opwekkingsfestival in Biddinghuizen. Dit jaar is dat afgelast. Vorig jaar organiseerden diverse organisaties zoals Move, 24/7, Gospel Music Hoogeveen en Juich Hoogeveen op 11 mei een groot gospelconcert in de Tamboer. Ook dat is dit jaar afgelast. Daarom hebben twaalftaltal muzikanten van de CGK Hoogeveen bedacht de sfeer van Opwekking een beetje thuis te brengen. Vanaf 15.00 kunt u op de website www.cgkhoogeveen.nl het concert afluisteren. U kunt uw favoriete opwekkingsliederen meezingen en de Heilige Geest door uw huis laten ‘waaien’.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord