Noordscheschut verlengt contracten met trainers en verzorgers

Noordscheschut – Allereerst is het bestuur van de voetbalvereniging Noordscheschut verguld met de contractverlening van hoofdtrainer Marc van Meel. De uit Groningen afkomstige oefenmeester gaat beginnen aan zijn derde seizoen bij de zaterdageersteklasser.

Afgelopen seizoen leverde Van Meel een prestatie van formaat, door met Noordscheschut wekenlang aan kop te bivakkeren in de 1e Klasse E. Ook had men al een welverdiende periodetitel op zak. Helaas gooide de Corona-crisis roet in het eten, de Schutters stonden fier aan kop, wie weet wat het slot van de competitie had gebracht. De spelersgroep verkeerde in topvorm, zowel binnen als buiten de lijnen. Dit was tevens een verdienste van assistent-trainer Gerjan Brakel en elftalleider Martin Morsink. Ook deze beide heren hebben te kennen gegeven er nog een seizoen aan vast te plakken. Ook Freddy Gossen, trainer van de tweede selectie, heeft zijn contract met een jaar verlengd. Het bestuur is blij dat ook deze samenwerking wordt gecontinueerd. Gossen draaide afgelopen seizoen mee in de middenmoot van de reserve 1e Klasse. Hij beschikt over een grote, vooral jeugdige selectie, waardoor er ook komend seizoen meer dan voldoende uitdaging zal liggen.

Tot slot is ook fysiotherapeut Rick Wasse aan de verzorgingsstaf toegevoegd. Wasse, zelf als voetballer vele jaren actief bij de voetbalvereniging Noordscheschut, zal naast de inmiddels vertrouwde gezichten Freddy Makkes en Roelof Krikken ook enkele taken voor zijn rekening gaan nemen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord