Contract ondertekening bij V.V Noordscheschut, maar dan net even anders

Noordscheschut – Normaal gesproken zou aankomend weekend bij veel clubs de laatste competitie wedstrijd gespeeld worden bij. Ook bij Voetbal Vereniging Noordscheschut. Maar net zoals in de rest van het land is bij de voetbalclub alles gecanceld.

Maar met veel passie worden er bij de club wel de voorbereidingen gemaakt voor het nieuwe seizoen. En daar horen ook de contract ondertekeningen van de trainers bij. Ook al nemen ze bij de club in Noordscheschut de coronamaatregelen zeer serieus, even een dolletje om toch de broodnodige lach vitamines binnen te halen hoort er ook in deze tijd bij.

Na de officiële  contractondertekenring  en bijbehorende foto van zowel trainers als het verzorgend personeel kwamen onverwachts de beschermende kleding en gasmaskers te voorschijn. Dit voor een look-a-like foto van de contractondertekenring voor het nageslacht. Zodat de toekomstige voetballers van de club ook over 50 jaar bij het 125-jarig jubileum weet wat voor bizarre tijd het in 2020 was. De club hoopt overigens van harte dat het coronavirus, en daarbij hartverscheurende taferelen snel tot de geschiedenis behoren en er weer gewoon gespeeld kan worden in het nieuwe seizoen.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord