Verbindingsfestival krijgt vervolg

Hoogeveen – Wat was het mooi tijdens het Verbindingsfestival in januari! Het is al een hele tijd geleden, maar de organisatoren hebben niet stil gezeten. De inwonersgroep, de raadsleden, het college en de ambtenaren zijn blijvend bezig met verbindingen leggen. Ze bruisen van de ideeën.

Verbindingsfestival in en om het Raadhuis, in juni 2019

Volgend jaar komt er zeker een nieuw Verbindingsfestival in en om het Raadhuis, in juni 2019. De exacte datum is nog niet bekend. Maar zolang hoeft u niet te wachten, want het idee is ontstaan om mini-verbindingsfestivalletjes te organiseren in de wijken en dorpen. En daar hebben we uw hulp bij nodig. Heeft u een mooi initiatief dat past in zo’n mini-verbindingsfestival, dan horen we dat graag.

Kom langs en deel uw ideeën
U bent van harte welkom om uw tips en ideeën te delen op vier donderdagen in de Burgerzaal van het Raadhuis. De data zijn: 7, 14 en 21 juni en 5 juli tussen 10.30 – 11.30 uur. Betrokkenen van de organisatie van het Verbindingsfestival zijn aanwezig om met u in gesprek te gaan. Dan kunt u gelijk de foto’s bekijken van 20 januari. Er hangen grote foto’s om de sfeer van toen weer even terug te halen.
U kunt uw ideeën ook mailen naar projectleider Marike Timmer: m.timmer@dewoldenhoogeveen.nl.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord