Praktijk Medische Tatoeagezorg geopend

Hoogeveen: Op 15 mei is de praktijk Medische Tatoeagezorg van Diede Passier van start gegaan  in de voor velen bekende schoonheidssalon van Ina Koopman aan de Einsteinlaan in Hoogeveen. Geïnteresseerden hebben de gelegenheid om in de salon te komen kijken. Vanwege de corona maatregelen kan dat alleen op afspraak.
Diede Passier-Veldkamp, één van de weinige medisch geschoolde tatoeëerders in Nederland, is erg blij met haar praktijk in Hoogeveen. “Medische tatoeages doe ik naast mijn baan zo nu en dan al voor een plastisch chirurg buiten Drenthe, maar nu kan ik ook in Hoogeveen behandelen. Dat is voor degenen uit regio Noord-Nederland een stuk dichter bij huis.”
De nieuwste mogelijkheden met medisch tatoeëren
De medisch tatoeëerder helpt mensen met littekens, een wijnvlek, bij alopecia in de wenkbrauw óf met een tatoeage maakt ze weer een tepelhof. Wat voor effect heeft dat? “Stel je eens voor dat mensen altijd éérst naar jouw litteken of wijnvlek kijken en je daarna pas aankijken… of weg kijken en je hoort ze achter je rug over je praten. Het heeft echt impact als dat niet meer gebeurt. Je wordt weer aangekeken! Of als met een tepelhoftatoeage na een ingrijpende operatie na borstkanker een hoofdstuk afgesloten kan worden: van de “overleef stand” naar afronden. Zo’n tatoeage maakt je weer compleet; weer naar de sauna gaan zonder dat iedereen direct ziet dat je geen eigen tepel hebt.”
Tatoeëren is al duizenden jaren oud. Met de kennis van nu gebruiken we verschillende soorten pigmenten en we gebruiken de pigmenten samen met medicatie als dat nodig is. Zij is verpleegkundige en super enthousiast over het vakgebied dat ze in 2017 leerde van (medisch) tatoeëerder R. Souisa en plastisch chirurg H.P. van Not “Het is een unieke combinatie: de
mogelijkheden met deze tatoeages, mijn verpleegkundige ervaring en zo nodig de samenwerking met een specialisten of huidtherapeut.”
Openingsactie
Er is geen feestelijke opening, maar wel een leuke actie: wenkbrauwen permanente make- up voor € 180,– euro, dit geldt voor afspraken tot en met 12 juni.
Meer weten?
Passier vertelt over de mogelijkheden met medisch tatoeëren en beantwoordt uw eerste vragen telefonisch of wat uitgebreider tijdens een (intake) gesprek op afspraak, in de praktijk. Foto’s van werk zijn te zien in de praktijk. Wat kost het, doet het pijn en wat kan er allemaal? Bijna alle antwoorden vind je ook op de website. Behandeling kan alleen op afspraak.
Aan de winnares van de actie die afgelopen weken via (social) media liep, werden bloemen uitgereikt
Meer informatie:
06-52616101

Geef een reactie