Nu ook in Hollandscheveld: op maat gemaakte mondkapjes

Hollandscheveld  – Na de eerste proefversies van niet medische mondkapjes is  JTC- Desing uit Hollandscheveld  vorige week begonnen met de productie van deze mondkapjes.
De mondkapjes zijn geheel maatwerk en kunnen in verschillende designs geleverd worden. De mondkapjes van JTC-Desing  zijn geen vervanging voor mondkapjes die in de zorg worden gebruikt.

Moet ik mondkapje dragen als ik naar buiten ga?

Dit is niet nodig. Slechts in sommige specifieke situaties kan het dragen van een niet-medisch mondkapje van meerwaarde zijn. Daarom is in het OV per 1 juni 2020 een niet-medisch mondkapje verplicht in het openbaar vervoer voor reizigers en medewerkers. Dit is een mondkapje dat niet in de zorg wordt gebruikt.

Contact opnemen om te bestellen is op verschillen manieren mogelijk. Via mail jtcdesign@ziggo.nl  ,  Facebook  of via telefoonnummer 0650207389
Deel dit bericht!

Een gedachte over “Nu ook in Hollandscheveld: op maat gemaakte mondkapjes

  • 16 mei 2020 om 09:51
    Permalink

    Je kan beter op aliexpress bestellen, ook verschillende maten en met extra actieve filters erin die beter werken als de huis tuin en keuken lapjes. Voor 5,- ben je klaar en wordt het nog thuis bezorgd ook

Geef een antwoord