Amusement

Scala eindmusicals maken weer grote indruk op publiek

Hoogeveen – Zaterdag traden de vier musicalklassen van Scala Centrum voor de Kunsten weer op met hun jaarlijkse eindmusicals in De Tamboer. Musicalgroepen 1 en 2 traden in de middag op, groepen 3 & 4 hebben in de avond hun optreden gedaan. Net als vorig jaar koos musicalgroep 4 ook dit jaar voor een heftig verhaal die indruk maakte op het publiek.

Musicalgroep 1 begin vanmiddag om 16:30 uur met de musical ‘Van Binnenuit’. Een musical over de gevoelens van blijdschap, bangheid, boosheid en bedroefdheid. Daarna mocht musicalgroep 2 hun musical ‘Kostschool Bea’ opvoeren over een groep meiden die in de kostschool komen wonen en kennismaken met de meiden die er al wonen, directrice Bea en huismeester Jan.

In de avond om 19:30 uur begon musicalgroep 3 met hun musical ‘De Maxima’. Het verhaal van een pas gerenoveerd cruiseschip waar tijdens de cruise veel dingen gebeuren: vriendschappen ontstaan, een entertainer die op staande voet ontslagen wordt en dames die vechten om de stuurman die al een vriendin blijkt te hebben. Na een korte pauze mag musicalgroep 4 de dag afsluiten met hun musical ‘Droomplek’, waarin een goed bevriende groep scholieren tegen moeilijk bespreekbare problemen aan loopt waardoor hun dromen lijken te vergaan, maar waarin echte vrienden elkaar blijven helpen door dik en dun.

Meer foto’s volgen op GD Fotografie.

Geef een reactie