Zakelijk

Even geen kermis maar wel gegrilde kippen bij Fieten Evenementenverzorging

Hollandscheveld – Normaliter staat Fieten Evenementenverzorging en Verhuur met diverse snackwagens op evenementen door heel Nederland. Helaas is dit vanwege het coronavirus niet meer mogelijk.

Traditioneel gegrild en bereid volgens opa’s recept

Kermissen en andere evenementen zijn tot 1 september allemaal geannuleerd en waarschijnlijk zal dit nog langer gaan duren. Stil zitten zit echter niet in het bloed van Justin Fieten en daarom is er begonnen met het grillen van kip op de thuislocatie. En dit zijn niet zomaar gegrilde kippen. Dit zijn gegrilde kippen  naar een traditioneel recept zoals Justin zijn opa vroeger al  bereide en verkocht. En dat dit recept aanslaat is te merken, klanten weten het afhaaladres steeds beter te vinden aan de het Zuideropgaande 120 in Hollandscheveld. Bestellen van halve of hele gegrilde kippen kan dagelijks tot vrijdagmiddag 16.00 uur waarna op zaterdag de gegrilde kippen afgehaald kunnen worden. Bestellen kan via 06-19415557 of via Facebook Messenger

Verhuurbedrijf

Naast evenement verzorging heeft Fieten ook een verhuurbedrijf op het gebied van sanitaire voorzieningen, verkoopwagens, douchewagens, koel- en vrieswagens en kassawagens. Ook dit ligt sinds de maatregelen compleet stil.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: