Groot onderhoud A37 Knooppunt Holsloot

Rijkswaterstaat voert in de periode van donderdagochtend 14 mei tot en met vrijdagmiddag 24 juli groot onderhoud uit aan de A37 tussen knooppunt Holsloot en de Duitse grens.

Dit is de eerste fase van het werk dat na de zomervakantie wordt voortgezet en duurt tot en met vrijdag 6 november. Het werk wordt in delen uitgevoerd waarbij steeds één rijbaan over een lengte van ongeveer 5 kilometer wordt afgesloten. Het verkeer wordt daarbij via de andere rijbaan geleid, waarbij er voor elke richting slechts één rijstrook beschikbaar is. Als gevolg hiervan dienen weggebruikers rekening te houden met een langere reistijd.

Omleidingsroutes

Tijdens de werkzaamheden worden op- en afritten afgesloten voor het verkeer. Verkeer wordt omgeleid via de eerstvolgende toe- of afrit. Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroutes. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie:

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of www.vanAnaarBeter.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

Deel dit bericht!

Geef een reactie