Hoofdtrainer John Kikkert vertrekt bij vv Hollandscheveld

Hollandscheveld: Na drie seizoenen de eerste selectie onder zijn hoede gehad te hebben bij vv Hollandscheveld heeft trainer John Kikkert besloten te club te verlaten. Hoewel er nog een optie lag voor het vierde seizoen heeft hij bij het bestuur en de TC aangegeven hier geen gebruik van te zullen maken.

Club zoekt nieuwe trainer voor 1e selectie

In de afgelopen seizoenen heeft John zich met ziel en zaligheid ingezet voor het 1e en de club vv Hollandscheveld in het algemeen. Nu komt er dus een einde aan zijn tweede periode als hoofdtrainer bij vv Hollandscheveld.

John Kikkert

v.v. Hollandscheveld zoekt voor het seizoen 2020-2021 een enthousiaste, positieve trainer voor de 1e zaterdag selectie, uitkomend in de 3e klasse D, met een duidelijke voetbalvisie en welke in staat is om onze jonge selectie op een juiste wijze te begeleiden.

v.v. Hollandscheveld is op zoek naar een trainer voor het eerste elftal die:

  • Tweemaal per week, op dinsdag en donderdag, de training verzorgt;
  • Het team begeleidt en coacht tijdens de wedstrijden op zaterdag;
  • Goed communiceert met spelers, begeleiders, overige trainers en de technische commissie;
  • Beschikt over de juiste diploma’s zoals de KNVB deze vereist;
  • Regelmatig overleg heeft met de TC en de technische staf van de 1e selectie en 2e selectie;
  • Belangstelling heeft voor de gehele vereniging.

Gezien de jonge leeftijd van de spelersgroep gaat de voorkeur uit naar iemand die hier affiniteit mee heeft. Interesse in deze functie? Stuur dan voor 4 juni 2020 een reactie naar: v.v. Hollandscheveld, t.a.v. bestuurslid voetbalzaken, via e-mail: voetbalzaken@vvhollandscheveld.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord