foto: Pixabay
Sport

Sportvereniging Nieuweroord popelt om weer te beginnen

Nieuweroord – Gezien de positieve ontwikkelingen en de versoepelingen van maatregelen van het RIVM kan Sportvereniging Nieuweroord het goede nieuws mededelen: Ze mogen weer beginnen met verschillende sporten.
Als er op de persconferentie van 12 mei geen nieuwe maatregelen worden genomen en de versoepelingen van kracht blijven wil de sportvereniging  graag vanaf maandag 18 mei al hun lessen en trainingen hervatten. Helaas kan dit niet voor de peutergym. Na lang beraad is het bestuur van mening dat peutergym niet haalbaar is zonder de nodige begeleiding van ouders/leiders, dit is volgens het protocol van het RIVM dus nog niet haalbaar.
Nu even niet in de zaal maar op het sportveld
Badminton, steps, bootcamp, gym en volleybal kan allemaal weer beginnen onder een aantal regels en voorwaarden. De gymlessen  zullen er misschien wat anders uit komen te zien dan dat de kinderen gewend zijn. Juist nu is het belangrijk voor iedereen om in beweging te blijven en elkaar te blijven zien, daarom zijn alle kinderen uit het dorp (vanaf groep 1 tot en met groep 8 ) van harte welkom. Dus ook de NIET-leden uit het dorp.  Sportvereniging Nieuweroord gaat door middel van sport en spel een leuke les aanbieden.
Uiteraard zijn er een aantal regels die gevolgd moeten worden, namens het Protocol van het RIVM. Om deze richtlijnen zo goed mogelijk te kunnen volgen, zijn een aantal tijden aangepast om zo veel mogelijk ruimte voor een ieder te creëren tijdens het aanvangen en verlaten van het sportveld. Leden van de vereniging worden zoveel mogelijk via de groep app op de hoogte gehouden
Het bestuur van de  sportvereniging staat te popelen om in deze bijzondere tijd weer positief en met elkaar weer samen in beweging te brengen, het heeft lang genoeg geduurd zonder! volgens de sportvereniging.

Geef een reactie