Sport

Jan ten Cate naar Hoogeveen zaterdag

HOOGEVEEN – Onlangs meldde de technische commissie van Hoogeveen zaterdag dat de selectie compleet was. Toch komt er nog een aanvulling. De 18-jarige Jan ten Cate maakt deze zomer de overstap vanuit de jeugd van FC Emmen. Een zeer talentvolle voetballer keert daarmee terug bij Hoogeveen.

Jan ten Cate is de zoon van Ronny ten Cate, die in het verleden ook voor Hoogeveen speelde. Guido ten Cate is zijn oom. Met laatstgenoemde wordt hij ook wel veel vergeleken. ‘Dat hoor ik inderdaad vaker’, gaf het volgende talent uit de ‘Ten Cate familie’ eerder al eens aan. ‘Guido is natuurlijk een geweldige voetballer, maar ik denk dat ik dicht in de buurt kom.’
Twee seizoenen geleden maakte Ten Cate de overstap vanuit de JO17 van Hoogeveen naar FC Emmen. Onlangs kreeg hij echter te horen dat een langer verblijf er niet inzit. Voor Hoogeveen is hij echter een welkome versterking.

Mutaties Hoogeveen zaterdag:

Weg: niemand

Nieuw: Andy Kreeft (Hoogeveen zondag), Jelmer Wierenga (De Weide), Sander van Veen, Jary Moman (beiden VCG), Jan ten Cate (FC Emmen JO19).

Geef een reactie