voorbereidingen voor nieuw seizoen Knapper-volleybalcompetitie gestart

Hoogeveen – De Knapper-volleybalcompetitie is al meer dan 55 jaar een begrip in de regio Hoogeveen. Meer dan 70 teams uit de hele regio, verdeeld over 6 dames- en 3 herenpoules, spelen doordeweekse wedstrijden. Dit seizoen werd de competitie noodgedwongen stopgezet.

 

Wanneer we met elkaar de corona maatregelen blijven naleven gaan we er vanuit dat we in september gewoon weer kunnen volleyballen.

De  voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn daarom gestart.

 

Er wordt op verschillende recreatieve niveaus gespeeld, van beginners tot meer ervaren (vergelijkbaar met 4e tot en met 1e klasse Nevobo). De helft van alle wedstrijden speel je thuis op de trainingsavond van je team, de volgende wedstrijd speelt je uit in bijvoorbeeld Ruinen, Dalen, Zuidwolde, Tiendeveen, Noordscheschut, Kerkenveld, Veeningen, Nieuw Balinge, Nieuweroord, Drijber, Witteveen, Coevorden, De Krim of Hoogeveen. Zo zijn er wekelijks zo’n 500 mensen lekker in beweging op een sportieve en sociale manier!

 

Het concept is eenvoudig. Je huurt als team of vereniging zelf een zaal, je meld je team voor 1 juni aan op www.knapper-competitie.nl/inschrijven en je speelt volgend seizoen mee in de volleybalcompetitie. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want het jaarlijkse inschrijfgeld is maar € 25 per team per jaar en het komende seizoen is er helemaal geen inschrijfgeld verschuldigd.

 

Heb je nog geen team maar wil je wel meedoen? Ook dan kun je je aanmelden via info@knapper-competitie.nl Er zijn verschillende teams die nog spelers nodig hebben. Op de website van de verenging is veel informatie te vinden over de competitie.

 

We komen jullie/jou graag tegen in onze competitie na de zomer!

 

Deel dit bericht!

Geef een reactie