Dierenambulance Zuidwest Drenthe weg uit Hoogeveen

Hoogeveen: Dierenambulance Zuidwest Drenthe stopt met ingang van 1 juni 2020 met haar werkzaamheden in de gemeenten Hoogeveen, Westerveld en De Wolden vanwege het kostenplaatje.  Zo staat er op hun Facebookpagina te lezen. 
Dierenambulance Zuidwest Drenthe stopt met ingang van 1 juni 2020 met haar werkzaamheden in de gemeenten Hoogeveen, Westerveld en De Wolden. Wel blijven wij rijden in de gemeenten Meppel, Steenwijkerland, Staphorst en Zwartewaterland. Kostentechnisch is het voor ons helaas niet langer haalbaar om in het hele gebied actief te blijven. Inwoners van Hoogeveen, Westerveld en De Wolden, die een dierenambulance nodig hebben, kunnen vanaf 1 juni contact opnemen met de gemeente.

DAR Dierenambulance rijdt wel in de betrokken gemeenten

D.A.R. is een dierenwelzijnsorganisatie die in juni 2016 begon met slechts één dienstdoende dierenambulance in de gemeente Emmen en Coevorden. Momenteel rijden er dierenambulances in maar liefst elf gemeentes: Emmen, Coevorden, Hardenberg, Hoogeveen.

Stichting D.A.R. Dierenambulance is een erkend beneficiant van Stichting Dierenlot en daarnaast aangesloten bij de Federatie Dierenambulance Nederland. De dierenambulances zijn  in bruikleen van Stichting Dierenlot. Lees hier verder>>>

Nadere info op de Facebookpagina van DAR Hoogeveen

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord