Wat vind jij en wat vindt u van deze coronatijd? Laat het weten!

We leven in een bizarre tijd. En dat willen we vastleggen, omdat het een bijzondere tijd is, maar ook omdat het kan helpen als je je verhaal kunt doen. Dat kan nu op twee nieuwe manieren. Kinderen en jongeren kunnen meedoen aan de challenge #hoegaathethgv. En voor iedereen in de gemeente Hoogeveen is er de website www.coronaverhalenhoogeveen.nl.

Hoe gaat het Hoogeveen

Doe mee aan #hoegaathethgv
Wat vind jij van deze coronatijd? Best wel chill en relaxed? Of spannend en lastig? Laat het Hoogeveen en de wereld weten! Ben je 18 jaar of jonger, doe dan mee aan de challenge #hoegaathethgv. Stuur je zelfgemaakte gedicht, tekening, vlog, rap of wat dan ook. We zijn benieuwd naar jouw creatieve talent. Je kunt alleen wat maken maar ook samen met een ander (op anderhalve meter natuurlijk). Stuur dit naar jong@hoogeveen.nl. Of post het NU met #hoegaathethgv op je facebook of insta. De  actie loopt tot 20 mei 2020. Je inzending komt op insta bij @jonghoogeveen. En je inzending komt in een expositie die later door Hoogeveen gaat. Sowieso krijg iedereen die meedoet een leuke prijs (verrassing!). Doe je mee aan #hoegaathethgv? En vraag je ook je vrienden mee te doen? Top! Dit is een initiatief van Jong Hoogeveen.

Lees en schrijf mee op coronaverhalenhoogeveen.nl
Tijdens de lockdown zitten veel mensen thuis. Contacten zijn tot een minimum beperkt, bedrijven zijn beperkt open of zelfs gesloten. Iedereen probeert op zijn manier het beste ervan te maken. Dit leidt tot mooie en creatieve dingen en soms ook tot droevige momenten. Wij willen mensen de gelegenheid geven om dit te delen. Leest/schrijft u mee? Ga naar coronaverhalenhoogeveen.nl, een initiatief van De Smederijen.

Geef een reactie