Thrianta heeft nieuwe hoofdtrainer

Hoogeveen – De korfballers van Thrianta hebben in Jurgen Lucas een nieuwe trainer voor het eerste gevonden. De 29 jarige uit Ruinerwold afkomstige trainer wordt geassisteerd door Willy Swierts.

Thrianta is blij dat het ondanks de Corona maatregelen een vervanger heeft gevonden voor Vincent Bout. Dat deze maatregelen het zoeken moeilijker maakte is geen verrassing. Maar naar enkele gesprekken met Lucas kwam Thrianta toch tot een overeenkomst.

Lucas begon zijn korfbal carrière bij DOS’46 uit Nijeveen. De laatste paar jaar speelde hij bij Kios in Ruinerwold. Dit zal voor Lucas zijn eerste klus als hoofdtrainer zijn, maar hij heeft al veel ervaring met jeugd ploegen.

Lucas is blij dat hij bij de geel blauwen zijn eerste stap als hoofdcoach kan zetten. Door de Corona maatregelen heeft Lucas nog niet kennis kunnen maken met de hele selectie. Maar hij hoopt dit snel te kunnen doen.

Ook hebben de Hoogeveensche korfballers een nieuwe assistent coach weten te contracteren. Dit is Willy Swierts. Swierts heeft altijd bij Thrianta gekorfbald tot een blessure een einde maakte aan zijn korfbal carrière. De technische staf wordt compleet gemaakt door Elizabeth Kramer. Die net als de afgelopen jaren de team verzorgster zal zijn.

Het bestuur van Thrianta is blij dat er in deze onzekere tijden toch een geschikt duo is gevonden. Ze heten Jurgen en Willy dan ook van harte welkom bij Thrianta en hopen op een succesvolle samenwerking. Het bestuur is nog opzoek naar een trainer coach voor het tweede. Maar hoopt deze functie ook snel in te vullen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord