Start verkoop van zes royale bouwkavels Spaarbankbosch

Gemeente Hoogeveen start op 1 mei 2020 met de verkoop van zes royale bouwkavels op een toplocatie aan de rand van het Spaarbankbos. Wethouder Erik Giethoorn: ‘Een prachtige, bosrijke woonomgeving tussen Hoogeveen en Pesse, waar liefhebbers van een landelijk woongevoel die tegelijk dichtbij alle voorzieningen willen wonen, hun hart kunnen ophalen.’ De kavelgrootte varieert van ruim 2.000 tot bijna 3.250 vierkante meter. De prijzen voor de kavels zijn vanaf € 290.000,- inclusief BTW.

Landelijk wonen met alle voorzieningen in de buurt
Het Spaarbankbosch ligt aan de noordzijde van Hoogeveen aan de weg richting Pesse. Fraai wonen in een bosrijke omgeving met historie. Behalve een uitgebreid voetpadennetwerk zijn verschillende recreatieve voorzieningen – zoals tennisbanen en een trimbaan – in het bos opgenomen. De kavels liggen op maar tweehonderd meter afstand van de grens van Hoogeveen. Het centrum is met maar een kilometer afstand eenvoudig met de fiets bereikbaar. Landelijk wonen met alle voorzieningen in de buurt. Het geheel ligt op korte rij- en fietsafstand van Hoogeveen, nabij het station en de op- en afrit van de A28 en A37, kortom een ideale ligging. De villa’s zijn te bereiken via de karakteristieke Beukenlaan aan de zuidzijde. Een smalle laan met oude beuken, dat als oprijlaan richting de woningen leidt. De kavels gaan op in het bosrijke landschap.

Erik Giethoorn: ‘In dit plan kunnen villa’s gebouwd worden met een bijzondere architectuur. Hierbij kan gedacht worden aan ontwerpen in de jaren ’30 stijl met kap, maar juist ook aan moderne ontwerpen. Je kunt hier je droomhuis realiseren, als het maar in het beeldkwaliteitsplan past.’

Uitgifteprocedure start op 1 mei 2020
In verband met de richtlijnen van het RIVM zal er geen startverkoopbijeenkomst plaatsvinden. In plaats daarvan is er gelegenheid voor geïnteresseerden om een privéafspraak te maken, voor maximaal twee personen, om de kavels te bezichtigen. Deze privéafspraken kunnen plaatsvinden in de periode van 18 tot 23 mei 2020. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Dick Roessink, telefoon 0528 – 291385. Tijdens deze afspraak worden geïnteresseerden rondgeleid langs de kavels en worden vragen beantwoord.

Verkoopprocedure
De uitgifteprocedure start op 1 mei 2020. Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk 1 juni 2020, 12.00 uur inschrijven via het inschrijfformulier Spaarbankbosch. De loting vindt online plaats op 3 juni 2020. Verkoopinformatie zoals de brochure, prijzen, voorwaarden, optie- en koopovereenkomst, beeldkwaliteit- en bestemmingsplan zijn te vinden op www.kavelsinhetspaarbankbosch.nl.

Deel dit bericht!

Geef een reactie