Leuke Moederdagactie van vier ondernemers uit Noordscheschut

Noordscheschut –  Vier ondernemers uit Noordscheschut hebben voor deze Moederdag in coronatijd een leuke gezamenlijke actie bedacht. Een compleet moederdagontbijtje, maar dan ook echt helemaal compleet.
Bakkerij de Soete Suickerbol zal voor diverse heerlijke broodjes, croissantjes en krentenplakken zorgen. Natuurlijk ontbreekt daar een heerlijk kukelhartje niet bij. Maar wat zijn deze heerlijke broodjes zonder beleg en drinken? De SPAR Noordscheschut zal daarom zorgen voor diverse soorten broodbeleg van zoet tot hartig en daarbij heerlijk vers geperste jus . Maar ook de thee en  roomboter zal niet ontbreken in het moederdagpakket. Om het geheel mooi te presenteren mag een bloemetje niet ontbreken. En daar heeft Bloemen & Kadoshop “Het Miniatuurtje” weer voor gezorgd. En een mooi vaasje om de bloemen op te zetten zit er gewoon bij. Om het heel persoonlijk te maken kan je bij het afhalen van het moederdagpakket ook gelijk een foto maken voor photobooth van Schonewillefotografie. Ga voor het scherm staan, maak je foto, kies dan een leuk moederdagkadertje, en druk je persoonlijke foto zelf af.
Het ontbijt is te bestellen en gelijk te betalen t/m dinsdag 5 mei in de SPAR te Noordscheschut. De kosten zijn maar 19,95.  Om het allemaal vlot en soepel te laten verlopen kan het ontbijt worden opgehaald op zaterdag 9 mei tussen 10.00 en 12.00 uur. Dit is dan op het middenplein voor de winkels aan het Zwarte Dijkje in Noordscheschut. Deze tijden kunnen nog worden uitgebreid. Bij het afhalen kan dan gelijk een leuke foto van de aanbieders van het ontbijtpakket gemaakt worden voor mama met de photobooth (het touchscreen zal na elke foto worden schoongemaakt). Bij het afhaalpunt op het plein zal een eenrichtings voetpad gelden tijden het afhaalmoment.
Deel dit bericht!

Geef een antwoord